Rýchlo A Zbesilo 4 (Vin Diesel je späť)

ff4

            Ak patríte k tej skupine ľudí, ktorá si v pokračovaniach série Rýchlo A Zbesilo želala návrat oboch pôvodných hlavných postáv, tak mám pre vás dobrú správu. Štúdio Universal totiž oznámilo, že Vin Diesel a Paul Walker sa znova stretnú v ďalšom, tentoraz už štvrtom pokračovaní. Dôkaz o tom priniesol internetový portál jfxonline, ktorý uverejnil fotky a krátke video z natáčania. Réžiu bude mať pod taktovkou Justin Lin, ktorý sa podpísal aj pod Tokio Drift. Projekt ešte nedostal oficiálny názov, zatiaľ je označený ako „Nepomenované pokračovanie Rýchlo A Zbesilo“, premiéra je nachystaná na Jún 2009. Myslím, že táto správa poteší všetkých, ktorým sa páčila pôvodná prvá časť, ostáva len dúfať, že nenastanú žiadne produkčné problémy a premiéra sa nebude odkladať.

(TOTALFILM, jfxonline.com)

27 komentárov to “Rýchlo A Zbesilo 4 (Vin Diesel je späť)”

  1. bobo Says:

    Dobre rano ja to viem uz davno

  2. seth82 Says:

    LOL, panovi odporucam pozriet si datum uverejnenia tohto prispevku a az potom sem sypat mudre reci, ano?

  3. bobo5386 Says:

    NEchapem ved uz styri mesiace viem ze rychlo a zbesilo 4 bude ta mlč.

  4. seth82 Says:

    OMG, kamo, ty si dobre mimo. Uz som ti pisal, ze tento post bol pisany vo FEBRUARI 2008, teda ak ty to vies uz 4 mesiace, tak ja to viem predsa priblizne 8 mesiacov, nie? Takze mlc Ty, prosimta a nestrapnuj sa dalej…

  5. mato Says:

    filmy rycho a zbesilo patria mezdi moje najoblubenejsie

  6. mojenko Says:

    Jak podarene sa hadali chlapci… Vy to viete osem mesiacov a ja som sa to dozvedela teraz… vrrr teshim…

  7. Bimbo Says:

    fast and the furious je naj

  8. majka uhorka Says:

    ti kks to odporucampozriet podla mna je rychlo a zbesilo1 naj.film zo vsetkich filmov na svete ale este som zvedavi na stvorku.dufam zeto bude take dobre a mozno este aj lebsie.ak jednotka.VIN DIESEL JE PROSTE FRAJER.

  9. soki Says:

    podla mna tento film je jeden s najlepsich filmov na planete

  10. dl555 Says:

    VY, ste take trubi vy to viete 8-mesiacov!!!!! a ja to viem 9!!!!!!!!hahaha!!!!!!!!taze chlapci nehadajte a pockajte na ten film je to dobry film uz sa nevem sockat ked pride na trh ja ma zo vsetkeho 10 dvd !!!!nepredava!!!!!! :-)

  11. seth82 Says:

    Eh? A po Slovensky by to neslo? Ako vies, ze je to dobry film, ked to este ani nevyslo? No a pasaz ”ja ma zo vsetkeho 10 dvd !!!!nepredava!!!!!!” nechapem teda vobec…Inac odporucam ti pozriet si tento obrazok http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/c8/Omg2.png

  12. marek DK Says:

    ja si myslim ze je to bomba

  13. denka Says:

    Je to dobry film zatial mam vsetky casti okrem 4 ,poradte kde sa to da stiahnut ak to niekdo ma prosim dakujem pekne

  14. miskaaaa Says:

    ehm denka xD…..4 len teraz vyjdee…eszte neni ani na slovensku….xD..tase si pockas ako aj my …….

  15. Misho Says:

    Opat sa na nasu filmovu scenu ruti dalsi totalne primitivny film pre mladych nadrzanych pubertakov ktori sa tesia na vodicak, dalsi film propagujuci totalne tupu americku pseudokulturu potetovanych drsniakov ktory sa vyvazaju na sfusovanych milionovych autach. Kazdy kto vie nieco o autach ma tento film len pre pobavenie….co zaber to totalna pi… Tak podte domna cakam tie uzasne komentare……Jaj a piste vek, nech sa zabavim aj ja……Vacsiu sracku som vzivote nevidel……a dufam ze v zivote nedostanete do ruk vodicak, ktory by vas velmi rychlo prebral z vasho detskeho sna….

    • seth82 Says:

      Vodicak som dostal, pacila sa mi prva cast filmu (nikto nikde nepise, ze mam po pozreti serie snivat o tunningu a podobnych veciach) a mam 27. Spokojny? Nazory na to, ci sa Ti film pacil alebo nie, su subjektivne, nie je nutne na zaklade vkusu odsudzovat ihned fanusikov. A bez snov by sme nemali ani filmy, ani knihy a ani technologicke vymozenosti, ktore vidis denne okolo seba. Na snivani nic zleho nie je…

  16. martin Says:

    Misho: hahaha…ked nemas ty take auto tak hovoris o primitivite… podla mna len zakryvas zavist… tiez nemam ameriku prilis v laske ale to nema nijaky vplyv ze sa im toto podarilo…. tuning sa mi paci aj ked nemam vytunene auto ale netrieskam tu nezmysly ze vsetko je na p… len ja som boh….. najskor sa zamysli nad sebou potom cosi pis….

  17. adrian Says:

    chcem na to ist do kina

  18. MAROS Says:

    je to film filmou mam vsetky casti a kludne si ich pozriem aj 10 krat za den

  19. Michal Says:

    Rychlo a zbesilo je perfektny film! Mam 20 rokov a mam vytunene auto ! Keby neni tohto filmu ( vsetkych pokracovani ) nemam karu taku aku mam .

    PS: kolega ktory tu kecal ze je to pi… No chlapce zobud sa zacni chodit do prace a mozno namiesto nejakej starej herky co ti stoji na ulici pred domom ti za nejaky ten cas bude stat pekna kara a nebudes tu tliapat taketo kraviny :-)

  20. Lencaxxx Says:

    tak tento film je ze husty.hudba je tiez total husta

  21. majka Says:

    Mne sa strane pacila 3 bola vazne super a tie auta wow no dufam ze aj 4 bude taká

  22. velmi velmi velmi dobry film

  23. TiNuLa Says:

    Vsetky casty su huste a hlavne 3 tokijska jizda!!!!!!!!!! podla mna su to naj naj naj naj naj………………. filmy na svete – planete – vesmire!!!!!!!!!!!

  24. lik08 Says:

    Dobre rano stara mana ja to viem už davno

    • seth82 Says:

      lik08: chalan, prestan to uz fajcit, tento clanok je tu od Februara 2008…jeden Tebe podobny sa v tejto diskusii uz najde…

Pridaj komentár